Russearrangementer med russebetalinger.no

Russetiden, med tilhørende russearrangementer, er en sterk norsk tradisjon for elever som samme sommer avslutter skolegangen på videregående skole. Foran dem ligger en tid med studier, arbeid og forpliktelser – og i den forbindelse er det fest og gøy for russen i mai måned, før de «trer inn i de voksnes rekker». Men det ligger også mye arbeid bak russetiden for mange ungdommer, som gjør dugnad, arbeider og planlegger helt fra 1. klasse på videregående.

Samarbeid med Russebetalinger.no

Deltager.no har inngått et samarbeid med Russebetalinger.no, som gjør arbeidet enklere for både russen og arrangører av russearrangementer. Ved å sette opp dugnader og arrangementer på Russebetalinger.no, med Deltager.no sin teknologi, har våren 2017 blitt betraktelig enklere for mange russ og arrangører.

Enklere for både russ og arrangører av russearrangementer

Truls Knudsen i TDK Media – eier av Russebetalinger.no, har følgende å si om samarbeidet med Deltager.no:

«Helt fra oppstart har vi fått god hjelp til både konsept, design og gjennomføring. Ved å bruke Deltager.no sin allerede eksisterende plattform har vi hjulpet mange russ og arrangører, ved å gjøre bestilling, påmelding og betaling betraktelig enklere enn tidligere år. Vi setter opp arrangementer for arrangører, men russen har også brukt Russebetalinger.no for fellespåmelding til arrangementer – slik at ikke én russ har behøvd å legge ut for resten av gruppa, og samtidig slipper å holde oversikt over VIPPS- og nettbankbetalinger. Både TDK Media og russen er strålende fornøyd, og vi har stor tro på at dette kommer til å gjøre livet enklere for alle som skal være russ i årene fremover, og de som arbeider med russen hvert eneste år.»

Dersom du eller noen du kjenner skal være russ i 2018 eller 2019, bør dere ta en titt på Russebetalinger.no allerede nå, for å se hvordan dere på en enkel og effektiv måte kan tjene penger til russetiden!