3 tips for større arrangementer

Høst- og vintersesongen er godt i gang, og arrangementer som Oktoberfester og matfestivaler dukker stadig opp på Deltager.no. Som arrangør er det viktig å vise bedriften fra sin beste side gjennom hele prosessen- fra billettslipp til siste deltager har forlatt lokalet. Er du usikker på hvilke moduler du bør bruke, og hva som lønner seg, både for deltagere og budsjettet kan du lese videre.

Høst- og vintersesongen er godt i gang! Med dette kommer store arrangementer som blandt annet Oktoberfest og matfestival. Vi opplever flere som ønsker mer informasjon rundt hvilke moduler som egner seg for en god gjennomføring, for å gjøre det enklere for både deltager og arrangør. Vi velger derfor å komme med et blogginnlegg, dersom flere ønsker denne informasjonen.

For en liten stund siden hjalp Deltager forlaget Aschehoug med deres hagefest, hvor over 1000 deltagere var påmeldt. Du kan få et innblikk i over hvordan prosessen foregikk i videoen under. Innsjekk med «onsite support» er en ekstra tjeneste vi tilbyr, men dette kan også gjennomføres på egenhånd.

 1. Innsjekk modulen er en del av Deltager Basic, som alle arrangører hos Deltager har mulighet å bruke. Modulen passer blant annet for messer, show, konserter og større arrangement der du er avhengig av å ha kontroll og oversikt over deltagerne.
  • Deltageren mottar ordrebekreftelse etter bestilling, med billett (QR- eller strekkode)
  • Under arrangementet skanner arrangøren inn deltagerens billett med appen ‘Participant’, eller med strekkode-leser og PC,
  • Du som arrangør vil hele tiden ha oversikten over deltagerne
  • Etter arrangementet vil du ha en total oversikt over hvem som kom – og ikke.
 •  
 1. Invitasjon-modulen tilbys som en tilleggsfunksjon, og gjør det enkelt å invitere deltagere, samt holde oversikt over de inviterte. Ønsker du blant annet å sende en egendefinert invitasjon, sperre arrangementet for ikke inviterte, eller reservere plasser, passer denne bra for deg.
  Invitasjonen sendes ut via e-post, med personlig lenke til de inviterte. Du kan videre sende invitasjon på nytt, eller velge å sende ut til de som ikke har meldt seg på, som en påminnelse.
 
 1. SMS og e-post varsling er en tilleggsmodul, som gjør det enkelt å sende beskjeder til deltagerne. Du kan selv bestemme hvor mange varslinger du ønsker å sende. Du kan på forhånd av arrangementet bestemme innhold, og når meldingen skal sendes. Denne modulen passer godt om du behøver en kommunikasjonsplattform hvor du blant annet kan:
 • sende påminnelse før et arrangement. Eksempelvis om deltagerne må ha noe medbrakt
 • holde kontakt med mange under et arrangement. Eksempelvis om du holder et stort seminar, der endringer kan skje.
 

Deltager kan vise til flere store arrangementer, og hjelper deg gjerne med gjennomføring av ditt. Hvilke moduler som passer deg, varierer fra hvilken type arrangement du skal holde. Les mer her om du ønsker å finne ut mer om våre funksjoner. 

Legg igjen en kommentar

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Siden 2003 har vi levert online påmeldings- og betalingsløsninger.

Vårt nyhetsbrev

Vær blant de første som hører om våre nye funksjoner og tilbud.

Hjelp?

Sjekk gjerne ut våre supportsider som besvarer det meste man kan lure på.

Copyright © 2021 Betingelser og bruk | Personvern | Cookies