Bare 70 dager til julaften

Blir du like overrasket hvert eneste år - er det desember allerede?

… og 47 dager til julebordsesongen starter for fullt.

Mange irriterer seg over butikker og andre som begynner “jule-maset” lenge før en selv er i julestemning, men det er faktisk mange gode grunner til å komme i gang med planleggingen av arrangementene for julesesongen allerede nå:

  1. Får bedre tid til julekos og hygge med familie og nære i desember
    Nei, du har kanskje ikke lyst til å tenke på alt som må ordnes, organiseres og håndteres til jule-arrangementene, i oktober. Men har du egentlig noe særlig mer lyst til å stresse med dette i desember? Dersom du er ferdig i god tid før advent, vil du også kunne slappe av, nyte julen og alt det hyggelige som hører med – istedenfor å stresse med forberedelser og siste-liten-planlegging.
  2. Flere deltagere
    Enten det er julebord, julekonsert, juleforestilling eller juletrefest, ønsker du sannsynligvis at flest mulig av de inviterte har muligheten til å komme. Desember fyller seg raskt opp for de fleste av oss, slik at dersom du er sent ute med invitasjonene dine, er det stor sannsynlighet for at de inviterte eller din målgruppe allerede har lagt andre planer på datoen for ditt arrangement.
  3. Du kan “velge fra øverste hylle”
    Dersom du begynner planleggingen noe særlig senere enn akkurat nå, er det slett ikke sikkert at lokalene/restauranten/cateringen/underholdningen etc. du ønsker å bruke til ditt arrangement vil være ledig på din ønskede dato. Julebordsesongen er hektisk for de aller fleste bedrifter som leverer denne typen tjenester, og mange er nødt til å avvise kunder som booker for sent. Uansett om du skal arrangere julebord, julekonsert eller juletrefest, lønner det seg altså å være ute i god tid!

Gjør julesesongen enklere i år

Vi ønsker å bidra til at våre arrangører skal få en mest mulig effektiv julesesong, og tilrettelegge for planlegging god tid i forveien. Derfor får alle som registrerer sitt jule-arrangement innen 25. oktober, tilleggsfunksjonene Inviter, og Automatisk SMS- og E-postvarsling på sitt eller sine julearrangementer uten kostnad.

Disse funksjonene gjør det enkelt å invitere deltagere, samt lar deg sette opp automatiske varslinger på e-post eller SMS, for eksempel for påminnelse om arrangementet eller praktisk informasjon før/etter arrangementet.

Send oss en mail på marked@deltager.no med navnet på ditt julearrangement, så aktiverer vi modulene for deg innen én virkedag!

La 2017 være året hvor du kom i gang med planlegging og invitasjon til julebord, julekonsert og andre juleaktiviteter i god tid!

Ny arrangør? Registrer deg her først

Legg igjen en kommentar

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Siden 2003 har vi levert online påmeldings- og betalingsløsninger.

Vårt nyhetsbrev

Vær blant de første som hører om våre nye funksjoner og tilbud.

Hjelp?

Sjekk gjerne ut våre supportsider som besvarer det meste man kan lure på.

Copyright © 2021 Betingelser og bruk | Personvern | Cookies