Billettsalg med Deltager.no!

Nå kan alle våre arrangører bruke oss til billettsalg - sjekk inn dine deltagere med app eller strekkode-skanner!
Billett på mobil på konsert

Vi gir bort innsjekks-modulen for arrangementer som registreres i juni! Med innsjekk vil ordrebekreftelsen som sendes til deltagere også fungere som billett.

Fordeler med billettsalg

Mange arrangører vil ha stor fordel av å ta i bruk billettsalg for å håndtere innsjekk av deltagere. Ved større arrangementer vil det være viktig å til enhver tid vite hvor mange som er på området med tanke på sikkerhet, men innsjekk vil også gjøre det enklere å kunne følge opp de som faktisk deltok i ettertid. Ved å benytte seg av elektronisk innsjekk av deltagere, kan man slippe deltagere inn hurtigere enn ved manuell avkryssning av printede lister eller excelskjema. Du vil også ha større trygghet rundt at de som deltar, faktisk har meldt seg på og betalt.

Også ved mindre arrangementer som kurs, vil det være lurt å sjekke inn deltagere for å være sikker på at de som mottar diplom og annet materiell faktisk deltok på arrangementet, ikke bare var påmeldt uten å dukke opp. I tillegg til dette vil du som arrangør fremstå mer profesjonell og enkelt kunne se hvem som mangler på arrangementet og kontakte dem – kanskje har de tatt feil av dato, eller ikke funnet frem.

Hvordan fungerer det?

Scanne billett på smarttelefon

Billetten kjøpes som vanlig på din påmeldingsside. Deltageren mottar en ordebekreftelse med billett (QR- eller strekkode), som kan printes ut eller fremvises på mobiltelefon. Denne scannes inn ved innsjekk med vår app ‘Participant’ eller med strekkode-leser og PC med nett-tilgang.

Du som arrangør vil få en komplett oversikt over hvor mange – og hvem, som er til stede på arrangementet ditt, og hvilke deltagere som ikke kom.

Når du registrerer at du ønsker innsjekksmodulen, vil du samtidig med at den blir aktivert, motta en utfyllende brukermanual. Dersom du skulle ha spørsmål eller trenge hjelp med oppsett, kan du ringe oss på vår gratis support-telefon +47 23 27 35 01 , eller sende en e-post til support@deltager.no

Klikk her for å aktivere innsjekksmodulen!

Legg igjen en kommentar

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Siden 2003 har vi levert online påmeldings- og betalingsløsninger.

Vårt nyhetsbrev

Vær blant de første som hører om våre nye funksjoner og tilbud.

Hjelp?

Sjekk gjerne ut våre supportsider som besvarer det meste man kan lure på.

Copyright © 2021 Betingelser og bruk | Personvern | Cookies