Vinterens vakreste eventyr – VM i Skreifiske

VM i Skreifiske har vært avholdt hvert år siden 1991, og kårer årlig en verdensmester i skreifiske - den som fanger den aller største skreien.
Deltagere på VM i Skreifiske

Nord-Norges største arrangement på vinterstid

Den største skreien som hittil har blitt trukket opp under konkurransen, var 29,2 kg og ble fisket av Kjell Ove Sørbø fra Sogn.

VM i Skreifiske er Nord-Norges største arrangement på vinterstid. Konkurransen har vunnet Reiselivsprisen fra Reiseliv i Lofoten, og National Geopgraphic kommer hvert år til Svolvær for å dokumentere arrangementet. I tillegg er det flere TV-kanaler, både utenlandske og norske, som reiser til Lofoten for å dekke konkurransen.

Et viktig arrangement for lokalsamfunnet

Svolvær sett fra vannet

VM i Skreifiske fører i følge Reiseliv i Lofoten til at Svolvær koker i slutten av mars, og bidrar betydelig for både reiseliv og handelsstand. Arrangementet har rundt 600 deltagere, men tiltrekker seg også turister og andre besøkende – det anslås at mellom 5- og 6000 personer besøker Svolvær de to dagene arrangementet avholdes, og at det omsettes for rundt 25-30 millioner kroner i Svolvær disse dagene. Dette stammer blant annet fra fullbookede hoteller og overnattingssteder, restauranter og kaféer med fulle bord, og handling i byens butikker.

Påmelding og betaling på Deltager.no

Det er ingen tvil om at dette arrangementet har høy profil – blant annet deltok tidl. fiskeriminister samt Kinas ambassadør Wan Min i fjor. Vi er stolte over at VM i Skreifiske bruker Deltager.no for håndtering av arrangementets påmeldinger og logistikk rundt leie av utstyr.

Koordinator for VM i Skrefiske, Svein Erik Skjønnås, sier følgende om deres erfaring med Deltager.no:

“VM i Skreifiske er en dugnadorganisasjon og dermed helt avhengig av å benytte oss av denne type påmeldingssystem. Vi benytter systemet i dag til å kjøpe billett for deltagelse, samt leie av fiskeutstyr og salg av gavekort. Vi har tatt i bruk muligheten til å ha påmeldingssiden i eget design, noe som gir en sømløs overgang fra våre nettsider, samt gjør det enkelt for deltagerne å navigere videre til våre nettsider fra påmeldingssiden.

Vi ser også at systemet har flere funksjoner vi kan benytte i fremtiden, men vi er meget fornøyd med Deltager.no og de funksjonene vi hittil har benyttet.”

Vil du delta?

Fiskebåter under arrangementet

I år avholdes arrangementet 16. -17. mars, og allerede etter 30 minutter var 175 av plassene revet vekk. Etter kort tid var det kjøpt over 500 billetter, men det er fortsatt mulighet for å sikre seg en plass her. Eller kanskje du ønsker å sponse noen andre med hele eller deler av billetten? Da kan du kjøpe gavekort her.

VM i skreifiske er for både amatører og profesjonelle havfiskere. De fleste deltakerne er hobbyfiskere og turistfiskere fra hele verden. I tillegg deltar det ca. 50-60 profesjonelle havfiskere.

Bilder er hentet fra www.vmiskreifiske.no

Trenger du et enkelt og rimelig system for å håndtere dine deltagere? Sett opp ditt arrangement gratis her.

Legg igjen en kommentar

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Siden 2003 har vi levert online påmeldings- og betalingsløsninger.

Vårt nyhetsbrev

Vær blant de første som hører om våre nye funksjoner og tilbud.

Hjelp?

Sjekk gjerne ut våre supportsider som besvarer det meste man kan lure på.

Copyright © 2021 Betingelser og bruk | Personvern | Cookies