Et av sommerens største arrangement – Opplev Oslo 2021

Opplev Oslo arrangeres for andre året på rad, og går i år av stabelen 26. juni. Arrangementet er et multisport orienteringsløp, fylt med spennende poster som både byr på hodebry og utholdenhet. På tross av koronasituasjonen ga fjoråret suksess, og arrangør «Maxpulse» utvider sitt tilbud til to lokasjoner i 2021.

Opplev Oslo 2021

«Opplev» er en urban multisport konkurranse i regi av Maxpulse. Konkurransen får vist frem mange av de kjente og ukjente perlene som ligger i lokalsamfunnet. I 2021 arrangeres «Opplev» i både Oslo og Bergen.

Konkurransen gjennomføres uten fellesstart og mållinje, da all interaksjon skjer over mobilen. På mobilen ligger kart, oppgaver og løpende resultatlister. Arrangementet passer både turgåeren, mosjonisten og eliten. På forhånd velger du eget nivå, som om du vil delta som gående, løpende eller syklende.

«Postene har varierende poeng og vanskelighetsgrad fra kodeposter, quiz-oppgaver og aktivitetsoppgaver som slakkline, klatring, padling etc. Forskjellige poster gir forskjellige poeng etter vanskelighetsgrad og beliggenhet. Planlegging er viktig – flest poeng vinner», forteller Jørn Balslev.

Koronavennlig arrangement

I lys av smittesituasjonen har arrangøren gjort nøye og gjennomtenkte valg. «Det var viktig for oss å finne løsninger som både samler lokalmiljøet, samtidig som at gjennomføringen skjer i trygge rammer i tråd med dagens smittesituasjon», forteller Balslev.

Smarttelefonen viser alt du trenger av kart, beskrivelser og oppgaver. Kartet åpner Kl 11:00 hvor hvert lag legger strategi og rute. «Uten felles start og målområde samles det derfor sjeldent seg mer enn 2-6 deltagere på samme post», forteller Balslev. Og det å finne frem til postene er enkelt og de synes godt.

Kl. 16:00 lukkes konkurransen, og laget kan gå hjem og glede seg til en digital premieutdeling samme kveld. Her får man se bilder og film fra arrangementet.  

Maxpulse bruker Deltager.no for påmelding og betaling til deres arrangement. «Vi hadde behov for et fleksibelt påmeldingssystem, hvor vi selv kunne legge inn blant annet rabattkoder. Deltager.no er et velkjent system som mange har god erfaring med. Etter en vellykket gjennomføring under fjoråret valgte vi derfor å fortsette samarbeidet med Deltager.no» forteller Balslev.

I samarbeid med Maxpulse inviterer vi til årets gjennomføring av Opplev Oslo. Arrangementet passer både for bedriftslag, familier og venner. Sammen vil dere føle på utfordring, mestring og adrenalin.

Se filmen fra 2020 under:

Legg igjen en kommentar

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Siden 2003 har vi levert online påmeldings- og betalingsløsninger.

Vårt nyhetsbrev

Vær blant de første som hører om våre nye funksjoner og tilbud.

Hjelp?

Sjekk gjerne ut våre supportsider som besvarer det meste man kan lure på.

Copyright © 2021 Betingelser og bruk | Personvern | Cookies