Øk sjansen for flere påmeldinger til ditt arrangement

Mange som holder kurs, eventer og andre arrangementer, håndterer påmeldinger og betaling gjennom vårt påmeldingssystem.
Deltagere på arrangement

De aller fleste har også egne nettsider hvor de legger ut informasjon, bilder og lenke til påmeldingssiden på Deltager.no. Men har du noen gang tenkt over at potensielle deltagere ikke nødvendigvis er innom din nettside, før de kommer til påmeldingsskjemaet ditt på Deltager.no?

Mange av dine kunder eller potensielle kunder googler eksempelvis “vinkurs + påmelding”, eller arrangementsnavnet ditt. Ofte vil en av de første sidene som kommer opp være www.deltager.no/”ditt_arrangementsnavn”, og ikke din egen nettside. Potensielle deltagere vil også kunne gå inn på deltager.no og søke opp arrangementet på våre søkesider. Dersom de kommer inn på påmeldingssiden din, og den for eksempel ikke inneholder nok informasjon, er det stor sjanse for at du kan miste den potensielle deltageren.

Dette betyr at det er svært viktig å ha fokus på følgende når man vil maksimere potensialet til sin påmeldingsside:

  • Gi nok informasjon
    Bruk påmeldingssiden til å informere, ikke bare om arrangementet, men også om hvem du eller dere er, og annet som kan være relevant. Dersom noen for eksempel skal melde seg på et kurs du holder, vil det ofte være av interesse for deltageren å vite hvor lenge du har arbeidet innen det aktuelle feltet, hva dine kunnskaper er, hva bedriften din gjør e.l.
  • Bruk bilder
    Det er ingenting som virker mer kjedelig enn en hvit side med sort tekst, helt uten bilder. Dersom du ikke har dine egne bilder, finnes det flere sider som tilbyr gratis bilder som kan brukes fritt av alle. Eksempelvis www.pexels.com og www.pixabay.com. Det finnes også mange gratisprogrammer på nett, hvor man enkelt kan legge til tekst eller andre effekter, og justere bildet til riktig størrelse uten at man trenger å være Photoshop-ekspert, for eksempel www.pixlr.com
  • Del arrangementet
    Del lenken til arrangementet ditt i de kanalene du har tilgjengelig. Facebook, Twitter, Instagram og nyhetsbrev for å nevne noen. Dersom du i tillegg lager en lenke til arrangementet ditt som er enkel å huske, kan du dele den i muntlig form også.

Det er mange ting som påvirker hvor mange påmeldinger du vil få til ditt arrangement, som etterspørsel, lokasjon, dato, markedsføring etc., men det å ha en god påmeldingsside er noe som er viktig uansett – og kanskje kan gi deg deltagere fra andre kanaler enn de du aktivt deler i – for eksempel via Google-søk.

Prøv kursløsningen på Deltager.no gratis i dag!

Legg igjen en kommentar

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Siden 2003 har vi levert online påmeldings- og betalingsløsninger.

Vårt nyhetsbrev

Vær blant de første som hører om våre nye funksjoner og tilbud.

Hjelp?

Sjekk gjerne ut våre supportsider som besvarer det meste man kan lure på.

Copyright © 2021 Betingelser og bruk | Personvern | Cookies