Kundecase: Favne Psykologbistand når ut til flere med faglige webinar

Våren 2020 ble mange arrangører nødt til å omstille seg fra fysiske til digitale arrangement. En av disse var Favne, som blant annet tilbyr et bredt kurstilbud, for både private grupper og fagpersonell, gjennom Deltager.no Webinarløsning. Vi har tatt en prat med klinikken for å lære mer om deres opplevelser.

Hvem er Favne Psykologbistand?

Favne er en privat poliklinikk i Oslo sentrum, som både hjelper individer, par og familier igjennom vanskelige tider. Som følge av pandemien har Favne tilgjengeliggjort sine tjenester digitalt, noe de opplever som svært nyttig.

Vidar M. Husby, Psykologspesialist i Favne forteller oss at de i løpet av pandemien har nådd et større publikum. «Nå gir vi kurs, foredrag, workshops, veiledninger og terapitimer digitalt. Vi jobber i tillegg i ulike land på tre kontinenter».  Blant annet avholdt Favne den første Nordiske workshopen i Deliberate practice eller «målbevisst ferdighetstrening», noe som viste seg å være svært populært.

Behov for en komplett webinarløsning

«Vårt kurstilbud har endret seg mye under pandemien», forklarer Husby. «Vi har blitt tvunget til å komme i gang med ny teknologi, noe som har vist seg å være svært nyttig.» Digitale gjennomføringer vil blant annet gjøre det enklere for arrangør, da man ikke må ta stilling til fysiske restriksjoner. «Vi hadde behov for et system som kunne integrere påmelding, økonomistyring samt presentasjon av våre webinar.»

Favne valgte Deltager.no webinarløsning, for å sette opp påmelding og betaling til deres webinar. Gjennom webinarløsningen følger systemet opp deltagerne med direkte lenker til det aktuelle webinaret, slik at Favne kan fokusere på egen drift.

Deltager.no og webinarløsningen er en god plattform og bruke for å formidle psykologisk kunnskap til både bredt og utvalgt publikum der ute. Gode tekniske løsninger og fornøyde deltakere.
Zemir Popovac
Psykologspesialist, Favne

Vil fortsette med webinar etter pandemien

Webinar og digitale arrangement vil for mange arrangører bli en del av et standard kurstilbud.  Da vi stilte Favne spørsmålet om de ville fortsette med webinar etter pandemien, var svaret «helt klart».

Som en del av en «ny normal», vil flere arrangører tilby digitale- og hybrid arrangement. Vi ser flere fordeler ved digitale gjennomføringer, som fysiske arrangement ikke dekker. Digitale tilbud kan bygge en større kundemasse, uten geografiske eller andre praktiske begrensinger. I tillegg kan både arrangør og deltager føle på større fleksibilitet, og redusere kosnader tilknyttet arrangement.

Møt oss på gratis webinar - Hvordan sette opp hybrid arrangement

Vil du lære mer om fremtidens arrangementstype – Hybrid arrangement? Bli med 8.juni hvor vi diskuterer tips og triks, samt viser hvordan du kommer enkelt i gang med Deltager.no Webinarløsning!

Legg igjen en kommentar

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Siden 2003 har vi levert online påmeldings- og betalingsløsninger.

Vårt nyhetsbrev

Vær blant de første som hører om våre nye funksjoner og tilbud.

Hjelp?

Sjekk gjerne ut våre supportsider som besvarer det meste man kan lure på.

Copyright © 2021 Betingelser og bruk | Personvern | Cookies