Påmeldingsside med eget design

For bedrifter og andre som holder kurs og konferanser på et profesjonelt nivå, vil det være en fordel å ta i bruk muligheten for eget design på arrangementets påmeldingsside.
Mac med påmeldingsside åpen

Gjør et godt førsteinntrykk

Arrangementets påmeldingsside din er ofte stedet der deltagere får et førsteinntrykk av deg som leverandør av kurs og konferanser. Fordi vi mennesker bruker svært kort tid på å gjøre oss opp et førsteinntrykk, bør du sørge for at påmeldingssiden din er så imponerende og selgende som mulig.

Ved å ha påmeldingsside i samme stil som din egen nettside, vil overgangen bli mer sømløs for besøkende. For den som besøker nettstedet ditt, vil det se ut som han eller hun aldri forlot siden din. Å ha påmeldingssiden i likt design som din egen side, vil få deg til å fremstå mer profesjonell.

Gjør det enkelt å velge deg

Designet på påmeldingssiden din er også viktig fordi det er din mulighet til å vekke interesse, og gjøre beslutningen om å melde seg på dine kurs/konferanser enkel. Dersom du skal dele linken til påmelding i sosiale medier og andre markedskanaler, er det en fordel for deg at siden inneholder meny og andre elementer fra din egen nettside – slik slipper potensielle kunder å begynne å lete etter mer informasjon selv. Når dette er tilgjengelig via påmeldingssiden, er det enkelt å ‘surfe videre’ til resten av nettstedet ditt.

Mennesker på nett har lite tid, er overveldet av inntrykk og annonser fra alle kanter, og oppmerksomhets-spennet er kort. Derfor er det viktig at du gjør prosessen for påmelding til dine kurs og konferanser så enkel som mulig. Husk at påmeldingssiden din er en mulighet for å kommunisere med potensielle kunder.

Hvordan fungerer det?

Det er to måter du kan gjøre påmelding og betaling til dine kurs så sømløst som mulig:

  1. Integrer påmeldingsskjemaet inn i nettsiden din ved å bruke iFrame – dette er et godt alternativ dersom du har noen som er teknisk kyndig med på laget, eksempelvis hjemmeside-leverandør. Til dette kan det brukes en helt blank påmeldingsmal, eller en hvor farger og felter er tilpasset deres design.
  2. Benytt deg av muligheten til å få ditt eget spesialtilpassede design på selve påmeldingssiden. Dette er et godt alternativ dersom du ikke har nettsider, men fortsatt ønsker et profesjonelt utrykk på påmeldingssiden, eller dersom du ikke ønsker eller kan involvere egne tekniske ressurser.

Har du behov for sømløs overgang fra egne nettsider til online påmelding og betaling?
Ta kontakt med oss for en hyggelig prat.

Legg igjen en kommentar

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Siden 2003 har vi levert online påmeldings- og betalingsløsninger.

Vårt nyhetsbrev

Vær blant de første som hører om våre nye funksjoner og tilbud.

Hjelp?

Sjekk gjerne ut våre supportsider som besvarer det meste man kan lure på.

Copyright © 2021 Betingelser og bruk | Personvern | Cookies