Tilrettelegg givergleden med enkle donasjonssider

Dyrebar.no er en nasjonal nettportal for kjæledyr på avveie. Siden oppstart i 2007 har 32.000 kjæledyr kommet til rette etter å ha blitt registrert på Dyrebar.no. Donasjon og giverglede er en viktig brikke i plattformens videre drift. Donasjoner som registreres gjennom Deltager.no går utelukkende til å forbedre tjenesten, slik at Dyrebar.no kan fortsette å gjenforene dyr og eier. Vi har tatt en prat med Anders Brochmann i Dyrebar.no, for å lære mer om deres arbeid, og hvordan de bruker Deltager.no for å motta donasjoner.

Nasjonal database for savnede dyr

Å miste et kjæledyr oppleves som traumatisk og veldig vondt. Mange nordmenn anser sitt kjæledyr som et fullverdig familiemedlem, sier Brochmann.

5.450 kjæledyr er per april 2021 på avveie i Norge. Dersom man er så uheldig og finner seg selv i situasjonen av å savne et kjæledyr kan Dyrebar.no være en god plattform å besøke. Her kan man selv legge ut annonser, eller søke blant eksisterende annonser til mennesker som har funnet andres. Det er givende å se at Dyrebar.no bidrar til at dyr gjenforenes med eiere hver eneste dag, fortsetter Brochmann.

Til tross for et rekordstort antall oppklarte saker hittil i år, har det aldri vært registrert så mange kjæledyr på avveie i Norge. Behov for digitale løsninger er et viktig verktøy for folk og bruke, og man kan lettere finne frem og spre et budskap på nett. Arbeidet Dyrebar.no legger ned for å bidra til å løse slike utfordringer er inspirerende og lære om. 

Mottar donasjoner gjennom Deltager.no

Dyrebar.no jobber målrettet for å utvikle sin rolle som en nasjonal database for kjæledyr som er savnet og funnet, og på en best mulig måte bistå de som er rammet. Dyrebar.no er en gratis tjeneste, og derfor er bidrag og giverglede vesentlig for at menneskene bak kan fortsette sitt arbeid. For å motta donasjoner bruker Dyrebar.no betalingsløsningen til Deltager.no. Med donasjonsmodulen, kan dem enkelt sette opp innsamlingssider, som er enkle og koble mot egne sider.

"Vi i Dyrebar.no, hadde behov for et system som gjør det enkelt og motta donasjoner og månedlige betalingstrekk. Det er viktig for oss å kvalitetssikre alle ledd for våre givere, og tilby en enkel brukerreise. Derfor valgte vi Deltager.no som samarbeidsparter, da dette er en løsning mange kjenner til.​"
Anders Brochmann
Dyrebar.no

Med betalingsløsningen til Deltager.no kan du sette opp faste betalingstrekk eller engangsbeløp. I tillegg vil du gi betalingsalternativer igjennom kort eller faktura. Inntektene blir utbetalt ukentlig, med oversiktlige utbetalingsrapporter. Dette gir fleksibilitet og en forenklet prosess, slik at Dyrebar.no kan fokusere på å utvikle sin database for funnede og savnede dyr.

Noen av fordelene du får ved å velge Deltager.no til dine donasjoner:

Legg igjen en kommentar

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Siden 2003 har vi levert online påmeldings- og betalingsløsninger.

Vårt nyhetsbrev

Vær blant de første som hører om våre nye funksjoner og tilbud.

Hjelp?

Sjekk gjerne ut våre supportsider som besvarer det meste man kan lure på.

Copyright © 2021 Betingelser og bruk | Personvern | Cookies