Fra avlyst til gjennomført

Deltager.no følger daglig med på utviklingen i event bransjen. Vi ser at flere arrangører handler raskt, og relokerer sine kurs till nett. I løpet av helgen gikk påmeldinger drastisk ned, men vi ser et økende engasjement hos online arrangører. Det er fortsatt mange som ønsker kurs, ny kunnskap og opplevelser. Mange sitter for tiden i hjemmet, mulig i karantene, uten å vite hva man skal bedrive dagene med. Her kan du som arrangør komme inn!

Cathrine Lie Strand startet i 2018 for seg selv med selskapet Potensialbygger As. Hun har brukt Deltager.no i ca. 1 år, og gjennomført om lag 15 kurs gjennom plattformen.

Cathrine Lie Strand har vært opptatt av forbedring og utvikling av potensialet både hos enkeltindivid og på org.nivå, som leder og en del av toppledergrupper innenfor HR/drift de siste 25 år for større retailkjeder.

I 2018 startet hun for seg selv med selskapet Potensialbygger AS.

Hun er utdannet og jobber som Executive Coach for ledere på alle nivå og får oppdrag fra næringsliv og enkeltpersoner, og har sitt kontor i Sandvika. Hun coacher ledere som er i endring, som er nye i jobben som leder, som ønsker seg videre i ny karriere eller større lederjobb, eller som trenger en sparringpartner innenfor vanskelige tematikker i lederskapet. Hun prepper når det skal presteres om det er forhandlinger, prestasjoner, presentasjoner, eller tøffe samtaler, og debriefer i etterkant.

Cathrine skriver også artikler om ledelse og endringsarbeid, hvorav flere av disse er publisert på Ledernytt og CoachMagasinet.

Informasjon hentet fra https://www.deltager.no/linkedin_ddmmaa#init

Gjennomføring av Webinar

Flere arrangører ble i forrige uke tvunget til å avlyse sitt arrangement, grunnet påbud fra helsemyndighetene. Cathrine Lie Strand var blant disse, men innså raskt at sitt arrangement kunne bli gjennomført på en annen måte. Her kom webinarløsningen Zoom.com inn. 

Hun fortsatte å bruke Deltager.no for å samle påmelding og betaling i et system. Med et kjent system opplevde hun en enkel prosess, der pengene kom inn på konto hver uke, med ryddige bilag og god oversikt over de påmeldte. 

Strand bruker flere plattformer for å nå ut til potensielle og eksisterende kunder. Blant annet publiserer hun arrangementet gjennom Facebook, med direkte link til betaling på Deltager.no. Med denne prosessen opplever hun at det tar minimalt med tid å opprette arrangement.

For å gjennomføre arrangementet ble webinar løsningen Zoom valgt. Hun opplevde utelukkende gode tilbakemeldinger på endringen. Under og etter arrangementet forholdt deltagerne seg positive, der de nevnte at de fikk mer tid til overs, samtidig som de kunne fokusere på egne profiler, mens de ble veiledet over nett av Cathrine

Cathrine er svært positiv til gjennomføringen, og ser for seg muligheten til å avholde webinar 1 til 2 ganger i uken fremover.

Nettverksbygging

Mange deltagere ser frem til å møte andre og bygge nettverk under kurs og foredrag. Denne verdien kan bli et hinder ved webinar. 

Noen arrangører som Cathrine Lie Strand, har løst dette med å opprette en lukket gruppe på Facebook og LinkedIn. Disse kan deltageren bli invitert til etter arrangementet. Da kan man møtes over nett, fortelle litt om seg selv, og knytte et nødvendig nettverk med hverandre. Strand opplever selv at deltagerne fortsetter å gi hverandre råd og heie hverandre frem, etter arrangementet er ferdig. 

Hvem kan dra nytte av digitale kurs?

Så lenge treningsformen ikke krever stor plass eller spesielt utstyr kan det gjennomføres i egen stue. Dette kan for eksempel gjelde: yoga, pilates, styrketrening og rehabiliteringstrening. 

Noen hobby baserte kurs, som vinsmaking, kokkekurs og sying kan faktisk holdes på nett. Har du for eksempel hørt om masterclass.com? Her holdes det kurs med kjente profiler, som mange melder seg på. Her tilbyr man kunnskap, som kan være nødvendig for å lære seg nye teknikker. 

Ønsker du å tilby kunnskap om for eksempel HMS, digital markedsføring, krisekommunikasjon og lignende, er dette en god mulighet. På dette tidspunktet kan du mest sannsynlig møte mange i hjemmekarantene, som ønsker å utvikle sine kunnskaper. 

Publisering

Deltager.no ønsker å hjelpe arrangører å nå ut til sine kunder, og vi ønsker hjelpe å deg med å dele dine arrangement(er). Send oss gjerne en e-post til salg@deltager.no eller tag oss i dine innlegg,  så skal vi dele videre på våre SoMe-kontoer. 

TIPS! Husk å skriv innlegg som engasjerer (likes, kommentarer og delinger). Dette for å øke den organiske spredningen via Facebook, Instagram o.l. 

Legg igjen en kommentar

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Siden 2003 har vi levert online påmeldings- og betalingsløsninger.

Vårt nyhetsbrev

Vær blant de første som hører om våre nye funksjoner og tilbud.

Hjelp?

Sjekk gjerne ut våre supportsider som besvarer det meste man kan lure på.

Copyright © 2021 Betingelser og bruk | Personvern | Cookies