Gi bort en opplevelse!

Julen nærmer seg med stormskritt, og julegaver skal handles. På Deltager.no merker vi dette, da mange arrangører legger ved kjøp av gavekort til sine arrangement. Opplevelser faller alltid i smak, og blir sjeldent glemt. For å lære mer om hvordan våre arrangører skaper minner kontaktet vi Siri Halle, daglig leder og instruktør i Learn2Ski. Med 50 instruktører rundt om i jobber den voksene bedriften mot «å gjøre mørketiden lys!»
Bilde lånt av Learn2Ski

Trening for alle 

Som IT-selskap ser vi sjeldent hva som skjer etter at gavekortet sendes ut av systemet. Learn2Ski vet derimot alt om hvordan de gode opplevelsene skapes. Hver vinter deltar rundt 2000 deltagere på deres skikurs rundt om i landet. Med instruktører tidligere sett i verdenstoppen blir både profesjonelle og nybegynnere godt ivaretatt. Siri Halle forteller at de ser like mange kvinner som menn i alderen rundt 30-55 år. Man velger selv hvilket nivå man melder seg på, og hvilken teknikk man vil trene. Selv om de fleste påmeldte er mosjonister som ønsker å forbedre ferdigheter innen skøyting eller klassisk, ser de en økende interesse blant nybegynnere.

Hvorfor du bør gi gavekort

De aller fleste som gir bort gavekort til skikurs, har selv en glede av sporten. Man får mange fine opplevelser i marka av å bli bedre teknisk på ski. Derfor ønsker man gjerne å gi bort denne gleden til andre. Mange har også barn som ønsker å delta på skikurs, noe som passer godt å gi bort under juletreet. Det er mange som kommer alene på skikurs. Slik at gaven passer til de fleste uavhengig om man har noen å dele opplevelsen med eller ikke. I en hektisk hverdag setter man pris på tid. Gir du bort en opplevelse til deg og/eller en venn, gir du også bort en mulighet til å finne på noe uten om det vanlige.

Gavekort er altså en super gave å gi bort til en som har alt. Kjenner du for eksempel en som setter “stå mer på ski” eller “bli glad i trening” på listen over nyttårsforsett?

 Har du lyst til å lese mer om kursene fra Learn2- gruppen kan du gjøre det her.

Ønsker du å finne kurs som kan passe for deg, har vi en egen søkeside på Deltager.no, hvor du kan finne et kurs perfekt for deg eller en du er glad i.

Legg igjen en kommentar

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Siden 2003 har vi levert online påmeldings- og betalingsløsninger.

Vårt nyhetsbrev

Vær blant de første som hører om våre nye funksjoner og tilbud.

Hjelp?

Sjekk gjerne ut våre supportsider som besvarer det meste man kan lure på.

Copyright © 2021 Betingelser og bruk | Personvern | Cookies