Opplev Oslo 2020

Opplev Oslo arrangeres for første gang, og går av stabelen 26. September. Som samarbeidspartner med egne ansatte som skal delta, gleder vi oss til å følge årets arrangement tett. Les videre for å se hvordan Maxpulse har klart å få gjennomslag til et av årets største arrangementer under dagens korona-Situasjon.
Hva er opplev Oslo 2020

Opplev Oslo er et multisport-orienteringsløp i regi av Maxpulse. I løpet av fem timer skal to-manns lagene løse så mange utfordringer de klarer, plassert over hele Oslo. Her kan man løse alt fra enkle Quiz oppgaver til slakkline, klatring og padling.

Opplev Oslo, er et nytt konsept hvor fellesstart og mållinje blir byttet ut med en programvare på mobiltelefonen som styrer hele konkurransen. Konkurransen gjennomføres rundt omkring i Oslo til fots eller på sykkel, hvor du orienterer deg gjennom den egenutviklede programvaren for mobiltelefon; opplevoslo.app. Konkurransen passer for alle, da du på forhånd velger nivå, ut ifra om du ønsker å gå, løpe eller sykle.

Vi tok kontakt med Jørn i Maxpulse, for å lære litt mer om gjennomføringen og hvordan de har tilpasset sitt arrangement for dagens restriksjoner. 

Et Korona-vennlig arrangement

Under en tid hvor flere ser seg tvunget til å avlyse sine arrangement, har Maxpulse tenkt nytt. 

– Du velger selv hvor du vil starte løpet. I god tid før konkurransen får du kun oppgitt et område hvor postene befinner seg. F.eks. innenfor en sirkel av 10 km fra rådhusplassen. Kartet åpnes nøyaktig kl. 11:00, hvor laget bestemmer rekkefølge og strategi for resten av løpet. Antall poster blir tilpasset etter antall deltagere og er i dette tilfellet mellom 80 og 100 poster. Det blir sjeldent flere enn 6-8 deltagere på samme post. Kl. 16:00 lukkes konkurransen, og laget kan gå hjem og glede seg til en digital premieutdeling samme kveld, hvor de tre beste lagene fra hver klasse blir invitert til å delta. Her får du også se bilder og film fra arrangementet.

– Konkurransen er godkjent av smittevernoverlegen i Oslo, der deltakerne må følge eksisterende smittevernregler for å delta. Konkurransen vil aldri samle mange mennesker på samme sted, og er derfor et Korona-vennlig arrangement, forteller Jørn. 

Påmelding gjennom Deltager.no

Basert på egne erfaringer med Deltager.no, tok Maxpulse kontakt med oss for å se hvordan vi kunne bistå med årets arrangement. 

– Vi trengte et fleksibelt påmeldingssystem hvor vi selv kunne legge inn rabattkoder etc. Deltager.no kunne levere det vi trengte i tillegg til at Deltager.no er et velkjent system som mange har gode erfaringer med. Vi fikk også et veldig godt inntrykk av menneskene bak og sammen satt vi opp en avtale som fungerte for begge parter, sier han. 

Påmeldingsskjemaet for Opplev Oslo 2020, var klart i løpet av 30 minutter, med noen korrigeringer, før arrangementet var klar for påmelding.

Ønsker bedriftslag

Etter samtale med Maxpulse har vi fått en forståelse av at dere ønsker å få flere bedrifter med på konkurransen?

– Bedrifter står overfor en krevende tid. Mange er fortsatt permitterte eller jobber hjemmefra, og mangel på sosiale rutiner kan for mange være utfordrende. Dette vil være en gyllen mulighet for bedriften til å bidra til at ansatte kommer seg ut og i aktivitet. I den spesielle tiden vi er igjennom, vil det være svært viktig for både kropp og sjel og bygge «team-følelsen», hvor man både kan kjenne på adrenalin og mestringsfølelse i fellesskap, forteller Jørn.

Genial programvare

– Flere bedrifter har allerede forespurt om bedriftsinterne arrangement bygget på samme konsept. Programvaren som ligger i bunn er en kombinasjon av skattejakt, Kahoot og en konkurranse- og aktivtetsplattform som er helt unik. Programvaren er bygget på blokkjede teknologi og er helt unikt i Norge og verden i dag. Vi viser gjerne frem hva løsningen kan gjøre for interesserte bedrifter, sier Jørn. 

Bli med 26. september!

– Vi ønsker at enhver deltager skal føle seg ivaretatt på best mulig måte med tanke på smittevern. Samt at “Bry Deg – si nei til narkotika” kampanjen som NNPF står bak, får god profilering og synlighet i byen denne dagen.

Jørn avslutter med et ønske om at deltakerne får en fantastisk dag ute, om de løper til de får blodsmak i munnen eller om de går seg en rolig tur og løser quiz. 

Ønsker du og finne løsninger for dine arrangement?

Legg igjen en kommentar

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Siden 2003 har vi levert online påmeldings- og betalingsløsninger.

Vårt nyhetsbrev

Vær blant de første som hører om våre nye funksjoner og tilbud.

Hjelp?

Sjekk gjerne ut våre supportsider som besvarer det meste man kan lure på.

Copyright © 2021 Betingelser og bruk | Personvern | Cookies