Påmeldingssystem for russearrangement – Russebetalinger.no

Russetiden, med tilhørende russearrangementer, er en sterk norsk tradisjon for elever som samme sommer avslutter skolegangen på videregående skole.

Foran dem ligger en tid med studier, arbeid og forpliktelser – og i den forbindelse er det fest og gøy for russen i mai måned, før de “trer inn i de voksnes rekker”. Men det ligger også mye arbeid bak russetiden for mange ungdommer, som gjør dugnad, arbeider og planlegger helt fra 1. klasse på videregående.

Samarbeid med Russebetalinger.no

Deltager.no inngikk i 2017 et samarbeid med Russebetalinger.no, som gjør arbeidet enklere for både russen og arrangører av russearrangementer. Ved å sette opp dugnader og arrangementer på Russebetalinger.no, med Deltager.no sin teknologi, har de siste to årene blitt betraktelig enklere for mange russ og arrangører. Det er enkelt for russen å komme i gang med arrangementene sine, og de slipper å vente på penger og gjøre store utlegg.

Enklere for både russ og arrangører av russearrangement

Truls Knudsen i TDK Media – eier av Russebetalinger.no, har følgende å si om samarbeidet med Deltager.no:

“Helt fra oppstart har vi fått god hjelp til både konsept, design og gjennomføring. Ved å bruke Deltager.no sin allerede eksisterende plattform har vi hjulpet mange russ og arrangører, ved å gjøre bestilling, påmelding og betaling betraktelig enklere enn tidligere år. Vi setter opp arrangementer for arrangører, men russen har også brukt Russebetalinger.no for fellespåmelding til arrangementer – slik at ikke én russ har behøvd å legge ut for resten av gruppa, og samtidig slipper å holde oversikt over VIPPS- og nettbankbetalinger. Både TDK Media og russen er strålende fornøyd, og vi har stor tro på at dette kommer til å gjøre livet enklere for alle som skal være russ i årene fremover, og de som arbeider med russen hvert eneste år.”

Egen portal

Som flere andre, har Russebetalinger.no valgt å benytte seg av sin egen ‘portal’ hos Deltager.no. Dette betyr i praksis at de har sin helt egen versjon av løsningen, som også kommer i deres design, hvor det er mulighet for å gjøre endringer i- eller utvikle ny funksjonalitet ved behov. Et annet eksempel på kunde som benytter seg av egen portal, hvor det er utviklet mye spesial-funksjonalitet, er Norges Danseforbund. De har også en kobling mot vårt API , som gjør at deres arrangementsoversikt henter informasjon fra påmeldingssystemet hos oss.

Anne Cathrine Røste, generalsekretær i Norges Danseforbund, er svært fornøyd med løsningen:

“Etter at vi har gått over til å bruke Deltager.no har vi spart mye tid . Våre medlemmer kan enkelt melde seg på ulike aktiviteter i forbundet. Vi får god oversikt over antall påmeldte og dette letter våre rapporteringsrutiner, ved at vi kan ta ut rapporter på hvert eneste arrangement. Klubbene kan legge ut informasjon om konkurranser, direkte i terminlisten, uten at dette går via administrasjonen.

Etter hvert som våre medlemmer blir vant til å bruke systemet, kan vi får spart inn nesten et halvt årsverk på å benytte systemet.»

Er du selv russ, sitter i russestyre, er ansvarlig for russearrangementer, eller kjenner noen som er det, bør du ta en titt på Russebetalinger.no, for å se hvordan dere på en enkel og effektiv måte kan tjene penger til russetiden!

Legg igjen en kommentar

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Siden 2003 har vi levert online påmeldings- og betalingsløsninger.

Vårt nyhetsbrev

Vær blant de første som hører om våre nye funksjoner og tilbud.

Hjelp?

Sjekk gjerne ut våre supportsider som besvarer det meste man kan lure på.

Copyright © 2021 Betingelser og bruk | Personvern | Cookies