Arrangere event – Apper og programmer

Det å ha ansvaret for å arrangere, er i likhet med mange andre yrker noe som krever stadig mer digital forståelse og innsikt.

Vi vil fremover sette fokus på de ulike måtene du kan utnytte deg av teknologi, for å planlegge arrangementer, skape en god opplevelse for dine deltagere, samt sørge for at din målgruppe oppdager dine arrangementer og ønsker å melde seg på.

I dette innlegget finner du 5 programmer og apper som hjelper deg i din arrangørhverdag!

1. Google Drive
Google Drive lar deg samarbeide om- og dele dokumenter og mapper. Genialt dersom dere er flere på teamet som skal samarbeide om den samme oppgaven, eller for å få oversikt over det de andre i teamet holder på med. Det beste er at flere kan jobbe i det samme dokumentet samtidig – og dere har tilgang til mapper og dokumenter overalt hvor dere har nett-tilgang. Kan brukes både via desktop og app til mobiltelefon. Google Drive er gratis å bruke, med mindre du trenger veldig mye lagringsplass.

Samarbeid med andre i teamet med google drive

2. Planner Pro
Med appen Planner Pro, kan du få en god oversikt over planleggingen av ditt arrangement og hverdagen ellers. Sett opp prosjekter, enkelt- og gjentagende oppgaver, planlegg dager, uker og måneder, få remindere, kryss ut utførte oppgaver, ta notater og mye mer. Kan synkroniseres til din mobilkalender!

Gjør det enkelt å få oversikt for deg som skal arrangere

3. EventEye
Norsk bedrift som lager skreddersydde event-apper til dine arrangementer. Lett å bruke, og perfekt dersom du arrangerer et litt større arrangement og ønsker en god måte å engasjere, guide, kommunisere og informere.
App for deg som skal arrangere litt større event

4. Pinterest
Trenger du inspirasjon til ditt arrangement? Pinterest er kanskje den kraftigste ‘søkemotoren’ når det gjelder idéer og inspirasjon. Uansett hva slags arrangement du skal avholde, kan du søke på temaet og få opp tusenvis av bilder og idèer til arrangementet. Søk på ditt tema og la deg inspirere!

Inspirasjon for arrangement på pinterest

Deltager.no
Vi kan ikke skrive en bloggpost om event-apper og -programmer uten å nevne oss selv, vel? Hos oss kan du sette opp ditt arrangement, innhente all informasjon du trenger om dine deltagere, motta påmeldinger og betalinger, kommunisere med deltagere, og ta ut fullstendige deltager- og økonomiske rapporter.

Arrangere på deltager.no

Har du et tema du ønsker vi skal skrive om? Send en e-post til blogg@deltager.no. Vi er glade for tilbakemeldinger!

Legg igjen en kommentar

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Siden 2003 har vi levert online påmeldings- og betalingsløsninger.

Vårt nyhetsbrev

Vær blant de første som hører om våre nye funksjoner og tilbud.

Hjelp?

Sjekk gjerne ut våre supportsider som besvarer det meste man kan lure på.

Copyright © 2021 Betingelser og bruk | Personvern | Cookies