Markedsfør din bedrift før jul med en digital julekalender!

Det er nok mange av oss som har nostalgiske barndomsminner til å våkne opp tidlig 1. desember og glede seg til å åpne første luke i julekalenderen.

Uansett om du hadde en adventskalender med søte bilder bak lukene, sjokoladekalender eller pakkekalender, har julekalendere i mange år vært en del av den norske kulturen som har fått ventetiden før jul til å føles en smule kortere.

Én ting er ihvertfall sikkert; man blir aldri for gammel for julekalender!

Julen nærmer seg raskt og tiden er nå inne for å gjøre seg klar for sesongens digitale julekalender fra Deltager.no! For de av dere som ikke vet hva en digital julekalender er så skiller den seg ut fra mer tradisjonelle julekalendere gjennom å kun finne sted i digitale flater. Dette er en form for quiz hvor et nytt spørsmål blir tilgjengelig hver dag fra 1. til 24. desember i en online kalender. For å delta og svare på spørsmålene i konkurransen, må dere trykke dere inn på én og én luke, og lukene er kun tilgjengelige fra gjeldende dato – nye luker gjøres tilgjengelig samme dato som i kalenderen. Hver luke vil avdekke et spørsmål eller en påstand dere må svare på for å være med i trekningen av dagens premie. Spørsmålene vil selvsagt ha julen som tema, men vi vil også teste deres kunnskap om Deltager.no.

En digital julekalender er en god mulighet for din bedrift å markedsføre seg før jul.

Du kan lage din helt egne julekalender for din bedrift, slik som vi har gjort i Deltager.no. Her kan kundene dine delta ved å svare på spørsmål hver eneste dag i desember frem mot jul og få mulighet til å vinne fine premier. Dette er også en fantastisk mulighet for din bedrift å la kundene bli bedre kjent med deg og dine produkter og tjenester, samtidig som at du øker salget før jul, får flere følgere til din Facebookside, flere e-postadresser til dine nyhetsbrev og flere klikk til din nettside.

De nye abonnentene du får gjennom julekalenderen er det viktig at du fortsetter og oppdatere etter at kalenderen er avsluttet, slik at du kan bygge lojalitet og skape en dialog mellom deg og dine kunder.

En julekalender er med andre ord en super måte å øke synligheten til din bedrift og markedsføre deg selv på i førjulstiden. Det finnes flere leverandører som tilbyr digitale julekalendere, men vi i Deltager.no (som mange andre kjente bedrifter) har valgt å bruke tjenesten til Julekalender.no fra Make, som har en julekalender det er enkelt å sette opp, koble opp mot Facebooksiden vår, krever kun enkel administrering og er utrolig brukervennlig.

Delta i vår julekalender!

Julen er en super anledning til å gi noe tilbake til kundene våre på en morsom måte. Vårt ønske med årets julekalender er ikke bare å gi noe tilbake til våre kunder, men at dere skal lære noe om oss og hva vi kan gjøre for dere.

Lik oss på Facebook og før-registrer deg for å delta i årets julekalender fra Deltager.no der du får muligheten til å vinne spennende premier. Gjør ventetiden før jul morsommere og kanskje litt kortere!

Legg igjen en kommentar

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Siden 2003 har vi levert online påmeldings- og betalingsløsninger.

Vårt nyhetsbrev

Vær blant de første som hører om våre nye funksjoner og tilbud.

Hjelp?

Sjekk gjerne ut våre supportsider som besvarer det meste man kan lure på.

Copyright © 2021 Betingelser og bruk | Personvern | Cookies