Få mer tid og oversikt i 2017

Etter en hyggelig jul med litt mer tid og lave skuldre, er de aller fleste tilbake i hverdagen igjen.

For mange av oss er det hektiske dager med mye å holde styr på. For alle som arrangerer aktivitet eller event, enten privat eller for lag/bedrift,  er det enda mer å henge fingrene i, og mye å ha oversikt over.

Derfor har vi samlet noen tips til deg – for å få mer tid og oversikt i 2017:

1. Organiser dagen din

Sett av tid til å planlegge og organisere dagen, eller uken din. Hvis du er en morgenfugl kan du stå opp litt tidligere for å begynne dagen på denne måten, eller du kan bruke noen minutter på kvelden. Ikke bare får du god oversikt, men du slipper å ligge og tenke på det du må huske dagen etterpå.

2. Sett deg mål

Bestem deg for hva du skal ha klart å gjøre ferdig for hver dag eller uke. Slik blir det mye enklere å legge opp dagene slik at du rekker alt. Det er alltid vanskelig å komme frem til målet, dersom man ikke har definert hva målet er!

3. Glem e-post og telefonen

Dersom du har én eller flere oppgaver som alltid blir nedprioritert fordi du ikke finner tid – og gnager på samvittigheten din, tenk over hvor mye ekstra tid og forstyrrelser det ligger i det å hele tiden svare på innkommende e-post og telefonsamtaler. Legg fra deg telefonen og lukk e-posten i 30-60 minutter hver dag, og jobb målrettet med disse oppgavene. Du vil bli overrasket over hvor mye du vil få unna!

4. Finn ut når du er mest produktiv

Kanskje du er et A-menneske, står opp tidlig og er på ditt mest effektive i morgentimene? Eller er du et B-menneske, og gjør ditt beste arbeid på kveldstid? Uansett hvilket tidspunkt du jobber best på, prøv å planlegge dagene slik at du kan få gjort unna to-do listen din på dette tidspunktet.

5. Bli bevisst hva du bruker tiden din på

Ta deg tiden til å tenke igjennom hva du bruker tid på i hverdagen. Er det noen av dine daglige gjøremål som kan gjøres på en enklere og mer effektiv måte?

Vi håper våre tips kommer godt i bruk i 2017 og minner til slutt om at hvis du bruker mye tid og energi på å holde oversikt over påmeldinger, betalinger, deltagere og kommunikasjon med dine deltagere så er Deltager.no et godt verktøy for å effektivisere din hverdag. Hos oss er det gratis å registrere seg som arrangør og sette opp dine arrangement. Så uavhengig om du skal arrangere bryllup, bursdag, reise, cup, treningsleir, konsert, foredrag eller andre arrangementer, kan du allerede i dag komme i gang og se hvordan vi kan hjelpe deg i 2017.

Legg igjen en kommentar

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Siden 2003 har vi levert online påmeldings- og betalingsløsninger.

Vårt nyhetsbrev

Vær blant de første som hører om våre nye funksjoner og tilbud.

Hjelp?

Sjekk gjerne ut våre supportsider som besvarer det meste man kan lure på.

Copyright © 2021 Betingelser og bruk | Personvern | Cookies