Få flere deltagere til sommerleir eller sommeraktivitet

Sommerleir har i lang tid vært sommerens høydepunkt for mange barn og unge, en fantastisk mulighet til å lære nye ting, stifte nye bekjentskap og være sammen med gamle og nye venner.

Det finnes et mylder av sommerleire, relatert til alt fra idrett, kunst, religion eller politikk, for alle ulike aldre og med ulik varighet. Vi gir deg noen tips som kan sørge for å ta nettopp din sommerleir eller -skole til nye høyder! I dette innlegget gir vi deg to tips som kan gi deg flere deltagere til sommerleir.

Du finner det første innlegget i denne bloggserien, her.

Sett opp salg av earlybird

Det er enkelt å sette opp Earlybird-billetter hos oss, og det kan være det lille puffet deltageren trenger for å melde seg på i god tid. I arrangementsoppsettet ditt setter du opp en egen kategori for Earlybird, og gjør den tilgjengelig kun i en begrenset tidsperiode. Husk å informere om det tidsbegrensede tilbudet både på påmeldingssiden og i andre kanaler, som sosiale medier.

Her ser du hvor enkelt dette kan settes opp, med en lavere pris på Ealybird, og gjort denne prisen tilgjengelig ut 8. april:

Selg gavekort

Gavekort til sommerleir eller -skole er den perfekte sommergaven. Kanskje er det en besteforelder som ønsker å sponse hele eller deler av turen, men foreldrene som skal stå for påmelding, valg av dato etc. Det er flere fordeler med å selge gavekort, blant annet kan det sørge for å generere inntekt i perioder hvor du mottar få faktiske påmeldinger. Det er også en måte for deg å spre budskapet om deres tilbud. Salg av gavekort ble nylig gjort tilgjengelig for alle arrangører på Deltager.no, og det er enkelt å sette opp.

I tillegg til denne blogg-serien, ønsker vi også være en ressurs for de mange frivillige og organisasjoner og bedrifter som legger ned hardt arbeid i å skape gode opplevelser for barn og ungdom.

Derfor frigjør vi funksjonalitet som forenkler administrasjonen rundt sommerleir og sommerskoler, uten ekstra kostnad til deg som arrangerer denne typen arrangementer.

Finn ut mer her

Legg igjen en kommentar

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Siden 2003 har vi levert online påmeldings- og betalingsløsninger.

Vårt nyhetsbrev

Vær blant de første som hører om våre nye funksjoner og tilbud.

Hjelp?

Sjekk gjerne ut våre supportsider som besvarer det meste man kan lure på.

Copyright © 2021 Betingelser og bruk | Personvern | Cookies