Hvordan sikre økonomien som arrangør

Dersom din jobb og inntekt avhenger av deltagere, er denne tiden ekstra krevende. Mange blir godt i varetatt av ulike pakker levert fra myndighetene, men dette gjelder ikke alle. Deltager.no tilrettelegger tre ulike løsninger som kan hjelpe deg som arrangør og sikre inntekt.

Donasjon

Den folkelige dugnaden går ut på å hjelpe hverandre. Dette gjør vi ikke bare ved å holde oss inne, men også ved å hjelpe hverandre gjennom krisen. Flere bedrifter registrer seg på ulike nettsider i håp om å samle inn penger, for å dekke tapte inntekter. Fellesnevnerne for dem som mottar støtte er gjerne at bedriftene skaper samfunnsengasjement i lokalbefolkningen. Driver du for eksempel en idrettsklubb, kursing og andre typer av virksomhet kan det godt hende at flere rundt deg ønsker at din bedrift skal overleve. 

Gjennom Deltager.no kan du sette opp «donasjons-arrangement». Du setter opp ditt arrangement som du ellers ville ha gjort, men påmeldingene vil bli vist som donasjoner. Som vanlig kan du dele påmeldingen gjennom sosiale medier, og ta betalt gjennom Vipps og kort.

Her er noen tips til hvordan du kommer igang: 

 • Fortell din historie

  La den besøkende få et innblikk i hvem du er og hvorfor du trenger økonomisk støtte. Legg ved bilder og video, slik at det er lettere for de besøkende å bli kjent med deg.

 • Forklar hva pengene går til

  Bristepunkte for mange, når det gjelder veldedighet er å vite at pengene blir brukt på en god måte. Fortell derfor nøyaktig hva du vil bruke donasjonen til.

 • Skap interesse

  Det er viktig å få flere med, for å skape interesse for din donasjon. Be om ansatte, venner og familie kan dele din donasjon, slik at flere kan få muligheten til å bidra. Opplever du at dette er vanskelig, kan du også tilby ekstra intensiv som å tilby tre givere et gavekort til dine arrangement.

 • Gi noe tilbake

  Gi og ta prinsippet er viktig ved donasjon. Får du noe, er det viktig å gi noe i gjengjeld. For eksempel kan du legge ved egen takkemelding etter vedkommende har gjort sin donasjon. Etter pengene har blitt brukt kan det og være fint å oppdatere giverne med mail om hva pengene har ført til.

Ettersom at donasjons-modulen er en ekstra funksjonalitet må du selv be om tilgang. I denne perioden vil funksjonaliteten bli gitt gratis uten ekstra kostnad til dem som trenger dette. Ønsker du donasjons modulen, må du først kontakte oss på Salg@deltager.no.

Ønsker du å lære mer om donasjons-arrangement, og hvordan du setter opp dette med Deltager.no, kan du lese mer i vår «brukerveiledning».

Tilby gavekort

Mange har gledet seg til konserter, kurs og opplevelser, og har også planlagt å kjøpe billetter til ulike arrangement. Naturligvis er det mange som ikke ønsker å kjøpe billetter til arrangement som mulig blir avlyst grunnet viruset. En gyllen middelvei kan være gavekort. Dersom en deltager kjøper gavekort til et av dine arrangement vil man få noe å glede seg til. Samtidig gjør man en god gjerning, ved å støtte arrangøren igjennom tiden.

På Deltager.no kan du enkelt sette opp gavekort til dine arrangementDu kan selv definere hvor lenge gavekortet skal være gyldig. Derfor kan deltageren være trygg på at de vil få bruk for det før eller siden. Dersom donasjon eller webinar ikke passer for din bedrift, kan du gjennom gavekort opparbeide deg en buffer, som får deg igjennom en økonomisk krevende tid.

Sett opp webinar

Webinar er for tiden veien og gå dersom du ønsker å fortsette din virksomhet. Mange avholder sine arrangement som planlagt, og går dermed ikke i tap. Deltagerne som opplever dette stiller seg i tillegg svært positivt til løsningen.

Vi har allerede skrevet mye om webinar. Under kan du klikke deg igjennom de ulike blogg-artiklene:

Ønsker du hjelp med å komme igang må du gjerne ta kontakt med oss.

Legg igjen en kommentar

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Siden 2003 har vi levert online påmeldings- og betalingsløsninger.

Vårt nyhetsbrev

Vær blant de første som hører om våre nye funksjoner og tilbud.

Hjelp?

Sjekk gjerne ut våre supportsider som besvarer det meste man kan lure på.

Copyright © 2021 Betingelser og bruk | Personvern | Cookies