Julebordsesongen er her og vi kan hjelpe deg!

Julen er den tiden av året som alle elsker og la oss innse fakta; julebordet er en av julens mest minneverdige arrangementer.

‘Tis the season to be jolly!

Å planlegge et julebord kan være et hodebry, så vi er her for å hjelpe deg med en liste over noen av boksene som bør hukes av når du skal planlegge og gjennomføre årets julebord.

  1. Servering

Det kan lønne seg å få hjelp utenifra til denne viktige anledningen. Entusiastiske og flinke servitører kan utgjøre en stor forskjell når det kommer til den helhetlige opplevelsen. Et bredt smil og en smittende personlighet kan nå langt når maten blir servert, så sørg for at du får tak i noen som kan live opp stemningen og sørge for at gjestene holder på den gode julefølelsen. Hvis du skal arrangere julebord for venner og føler at du ikke har behov for å hente hjelp utenifra, så vær en god vert og sørg for denne stemningen selv da vel.

  1. Tradisjonell mat du vet alle vil like og som skaper en snakkis

Matvalg er ofte et hodebry når man skal planlegge julebord (eller et hvilket som helst annet arrangement der mat skal bli servert), men ikke fortvil. En moderne vri på gamle klassikere er en sikker vinner. Du kan enkelt tilpasse maten til hva slags serveringsløsning du velger; om det er en stående buffet bør du velge enkle og lette retter gjestene kan nyte stående, eller om du dekker til langbord og gjestene kan sitte ned og nyte maten så server mat som ikke er for fet og tung slik at gjestene ikke blir tunge også. Hvis du går for en stående buffet så sørg for at serveringspersonalet sirkulerer med god flyt slik at alle gjestene får nok mat.

  1. Et minneverdig dekorert lokale

Du kan nesten ikke skape et minneverdig julebord uten et bra lokale eller dekorasjoner. Det rette lokalet eller de rette dekorasjonene kan avgjøre hvor vellykket festen blir; med flotte dekorasjoner kan du sette den rette tonen og sørge for at gjestene dine holder på den gode følelsen av julen gjennom hele kvelden. Om du skal leie lokale eller ha julebordet hjemme, legg litt ekstra omtanke og arbeid i flotte dekorasjoner.

  1. Benytt deg av vår enkle online påmelding- og betalingsløsning

Om du skal arrangere julebord for jobben eller for venner så kan alt bli mye enklere ved å bruke et påmeldingssystem som gir deg en egen side for påmelding (påmeldingslenken kan enkelt deles med venner og kolleger), oversikt over gjester og ta imot betaling etter behov. Gjestene kan også angi eventuelle matallergier eller preferanser i påmeldingsskjemaet. Her finner du et eksempel på hvor enkelt det kan gjøres og her kan du registrere deg som arrangør.

Vel, der har du 4 solide tips til hvordan du kan gjøre årets julebord til en minneverdig affære.

Lykke til med planleggingen og gjennomføringen av årets julebord!

Legg igjen en kommentar

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Siden 2003 har vi levert online påmeldings- og betalingsløsninger.

Vårt nyhetsbrev

Vær blant de første som hører om våre nye funksjoner og tilbud.

Hjelp?

Sjekk gjerne ut våre supportsider som besvarer det meste man kan lure på.

Copyright © 2021 Betingelser og bruk | Personvern | Cookies