Øk lojaliteten med interne arrangement

Deltager.no er en sterk tilhenger av interne arrangementer, og vi utnytter enhver anledning til å gjøre noe hyggelig med de ansatte. Vår erfaring er at slike arrangementer skaper en god atmosfære der jobben ikke lenger kun blir jobb, men noe verdifullt i hverdagen utover lønn og faglig kompetanse.

Mandag morgen pyntet vi derfor juletreet, og hadde en felles lunsj med julegrøt. Et arrangement som ikke krever store ressurser, men utfallet resulterte i en hyggelig lunsj som man vil huske litt lenger, enn to brødskiver med ost. Juletreet kan vi kose oss med julen ut, og den gode stemningen gjør det enda litt bedre å gå ut døren en kald morgen.

Interne arrangementer er en viktig brikke i et godt arbeidsmiljø. Et godt og suksessrikt selskap bygges innenfra, av de viktigste ressursene – ansatte. Jobber man i en bedrift med mange ansatte, vil det være enklere å bli bedre kjent dersom man tilrettelegger for en fri arenaNår ansatte blir kjent på et personlig nivå, vil lojaliteten til hele firmaet dyrkes– på grunn av en sterkere relasjon. Dette skaper en vinn-vinn situasjon for både sjefer, firma og ansatte!

Hvordan sette opp et internt arrangement med Deltager.no  

1. Bli enig om arrangement og sum.  
Dersom bedriften ikke har ressurser for aktiviteter utenfor arbeidstiden, kan man fint ta opp dette med de ansatte. Lag for eksempel en anonym “poll” med spørsmål om aktivitet og sum. Da vil alle kunne bestemme hva man kan tenke seg å bruke pengene sine på. 

2. Sett opp et event på Deltager.no  
Avhengig om de ansatte skal betale eller ikke blir du først nødt til å bestemme “type arrangement” i oppsettet. Dersom man har blitt enig om en pris, legger du enkelt inn prisen under billettkategori. Send deretter ut invitasjon via Deltager.no, eller send ut en link i en felles e-post.  

3. Følg oversikt over deltagere og betaling i din arrangørkonto. 
Med Deltager.no sitt oppsett gjør du minimalt med arbeid for å sette opp et arrangement. Du behøver ikke å sitte med betalings-oversikter og bruke unødvendig tid på mail.  

Vi ønsker å gjøre det enkelt for arrangør og deltager. Med et påmeldingsystem senker man terskelen for å få til arrangement. Deltagere får også en fleksibel prosess, da man blant annet får ulike betalings alternativ. 

Ta kontakt med oss, dersom du har noen spørsmål rundt hvordan du kan sette opp arrangement for din bedrift.  Du kan også sette opp en gratis arrangørkonto – og teste oppsettet for deg selv.  

Legg igjen en kommentar

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Siden 2003 har vi levert online påmeldings- og betalingsløsninger.

Vårt nyhetsbrev

Vær blant de første som hører om våre nye funksjoner og tilbud.

Hjelp?

Sjekk gjerne ut våre supportsider som besvarer det meste man kan lure på.

Copyright © 2021 Betingelser og bruk | Personvern | Cookies