Sett opp webinar – del 1

Webinar er et kostnadseffektivt alternativ til standard arrangement hvor man møtes i person. En av de største fordelene med å ta i bruk webinar er fleksibiliteten du og dine deltagere får. For tiden er det mange som sitter hjemme, inkludert mange arrangører. Webinar lar deg møte deltagere via et digitalt rom. På denne måten kan de involverte sette av en viss tid hvor man møtes, uten å beregne reise tid og kostnader (og i denne tiden, smittefare). Tilbyr du kurs, gir du i tillegg mer fleksibilitet til deltageren, som kan teste ut læringsutbytte samtidig som arrangøren forklarer.

For å hjelpe deg på vei diskuterte vi i forrige uke, ulike aktører du kan vurdere dersom webinar er aktuelt for deg. I dette innlegget gir vi deg en fremgangsmåte til hvordan du kan ta i bruk webinar. Vi starter med en innledning om hver aktør, deretter kan du lese den fulle fremgangsmåten ved å klikke deg videre.  

ClickMeeting

ClickMeeting er en av de større aktørene på det globale markedet. Plattformen oppleves som brukervennlig, kostnadseffektiv og brukes i tillegg av andre norske aktører. 

Med ClickMeeting vil du blant annet få tilgang til funksjoner som interaktiv kommunikasjon underveis og sende meningsmålinger til deltagerne. 

ClickMeeting tilbyr en gratis prøveperiode på 30 dager, før du må bestemme deg for en av deres lisenser.

I denne artikkelen skal vi vise deg hvordan du kombinerer påmelding og betaling via Deltager.no og oppsett av webinar og invitasjoner via ClickMeeting:

Zoom har blitt en stor «snakkis» den siste uken, på grunn av den økende bruken av webinar løsninger. Med Zoom får du mulighet til å holde større møter over nett. Zoom tilbyr en enkel og kostnadseffektiv løsning, for deg som arrangør. Zoom er i teorien nokså lik hvilken som helst webinar løsning, men de gir deg mulighet til å holde et enkelt gratis webinar for opptil 100 deltagere om gangen, på 40 minutter.

I denne artikkelen skal vi vise deg hvordan du kombinerer påmelding og betaling via Deltager.no og oppsett av webinar og invitasjoner via Zoom.

Livestorm

Livestorm er et kraftig verktøy som egnes til større webinar, med behov for mye funksjonalitet. Blant annet vil du få en intuitiv løsning, som gir deg et online møterom, der du kan møte og kommunisere med deltagerne, samt sende ut meningsmålinger. 

Livestorm tilbyr en gratis prøveperiode, hvor du får mulighet til å teste ut de ulike funksjonene. Med følge av COVID-19 tilbyr Livestorm i tillegg rabatterte priser til alle berørte arrangører. Ønsker du å benytte deg av tilbudet kan du følge denne linken, for å få tilgang til rabatt kodene. 

I denne artikkelen skal vi vise deg hvordan du kombinerer påmelding og betaling via Deltager.no og oppsett av webinar og invitasjoner via Livestorm:

Phyre Digital

Phyre er Oslo-baserte, med både erfaring, kompetanse og utstyr til å gjennomføre webinarer og konferanser sammen med sine kunder. Det innebærer blant annet leie av utstyr, bistand til å produsere video-innhold og sette opp live-stream med opptak for å nevne noe.

Ta kontakt med soli@phyre.no for mer informasjon og et godt tilbud.

Kom igang

Dersom du er usikker på hvilken leverandør du bør bruke, kan du teste ut alle nevnte gratis over en viss periode. Vi anbefaler deg å vurdere hvilke egenskaper du trenger, og hvordan du planlegger å gjennomføre arrangementet.

Legg igjen en kommentar

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Siden 2003 har vi levert online påmeldings- og betalingsløsninger.

Vårt nyhetsbrev

Vær blant de første som hører om våre nye funksjoner og tilbud.

Hjelp?

Sjekk gjerne ut våre supportsider som besvarer det meste man kan lure på.

Copyright © 2021 Betingelser og bruk | Personvern | Cookies